Rappuryhmä

Tasavertaista välittämistä, tulevaisuutta ja toivoa.

Tavoitteenamme on kadun kansan kohtaaminen. Keskusteluissa kuullaan ihmisten monesti hyvin rankoista elämäntilanteista ja käytännön ongelmista. Vähitellen syntyvä luottamus mahdollistaa tilanteiden kartoitusta ja palvelujen piiriin neuvomista, toisinaan myös akuutin avun antamista. Rappuryhmän näkyvin toiminta toteutuu kuukauden viimeisenä lauantaina klo 11-13 Tullintorilla vapaaehtoisvoimin. Siinä yhteydessä toimiva tarjoilu ja ruokajako mahdollistaa luontevia kohtaamisia. Lauantain ruokakassit tuovat apua heille, jotka eivät pääse arkisin muihin ruoka-apupisteisiin.

Nämä kohtaamiset ovat ensimmäinen rappu, joilla pyritään rakentamaan polkuja esim. kuntouttaviin ryhmätoimintoihin, kuntouttavaan työtoimintaan tai työn ja opiskelun suuntaan.

Tätä vapaaehtoistoimintaa tukevat ja vahvistavat Ruokapankki, ViaDia Pirkanmaa ry, Toivontupa ry ja Tampereen Vapaakirkkoseurakunta.

Viadia_logo

Vapaaehtoistyöntekijä

Jussi Vapaavuori
Puh. 040 015 0229
vapaavuorijussi(at)gmail.com

Viadia_logo

Vapaaehtoistyöntekijä

Sara Sandelin-Vapaavuori
Puh. 045 141 7663
sara.sandelin(at)hotmail.com

Haluatko olla tukemassa Rappuryhmän tärkeää työtä? 

Kaksi tapaa lahjoittaa:

MobilePay

MobilePayn kautta voit lahjoittaa helposti ilman tilisiirtoja. Lahjoitustapa on nopea ja turvallinen riippumatta siitä, minkä pankin asiakas olet. MobilePaylla lahjoittaaksesi tarvitset älypuhelimen sekä MobilePay-sovelluksen puhelimeesi. Lahjoitus veloittuu pankkitililtäsi tai luottokortiltasi, riippuen sovellukseen syöttämäsi maksukortin tiedoista.

RappuryhmänToimi näin:
1. Avaa MobilePay-sovellus ja kirjaudu sisään
2. Syötä haluamasi lahjoitussumma
3. Syötä Rappuryhmän 5-numeroinen lyhytnumero: 25005
4. Hyväksy lahjoitus pyyhkäisemällä

Tilisiirto

Lahjoituksen voit tehdä myös suoraan ViaDia Pirkanmaa ry:n tilille, jolloin voit ohjata summan haluamallesi työalalle. Maksaessasi käytä viitenumeroa, joka ohjaa lahjoituksesi Rappuryhmälle.

Tilin omistaja:
VIADIA PIRKANMAA RY

IBAN (tilinumero):
FI49 4503 0010 8233 87

BIC/SWIFT:
ITELFIHH

Viite:
22295

Lahjoittamasi summa ohjataan lyhentämättömänä diakoniatyön hyväksi. Sydämellinen kiitos lahjoituksestasi!

Poliisihallitus on myöntänyt ViaDia Pirkanmaa ry:lle 16.09.2020 rahankeräysluvan RA/2020/1094. Lupa on voimassa toistaiseksi koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään Suomessa tehtävän diakoniatyön hyväksi.

Lisätietoja: pirkanmaa(at)viadia.fi