Kuntouttava työtoiminta ja sosiaalinen kuntoutus

ViaDia Pirkanmaa ry:llä voit osallistua kuntouttavaan työtoimintaan tai sosiaaliseen kuntoutukseen rohkaisevassa ilmapiirissä, jossa kaikki ovat yhtä arvokkaita ja jossa on tilaa erilaisuudelle ja yhdenvertaisuudelle. 

ViaDia Pirkanmaa ry on turvallinen ympäristö työelämän taitojen oppimiseen. Osallisuutta vahvistavaa ja valmentavaa kuntouttavaa työtoimintaa sekä sosiaalista kuntoutusta toteutetaan työpajaympäristössä eri tiimeissä. Jokaisessa tiimissä on alan tunteva työvalmentaja ja mahdollisuuksien mukaan myös apuohjaaja, jotka perehdyttävät työtoimintaan ja turvallisuusohjeisiin, antavat henkilökohtaista ohjausta ja neuvontaa eri työtehtävissä sekä antavat tukea yhdessä yksilövalmentajan kanssa tulevaisuuden suunnitelmia laadittaessa.

Tarjoamme monenlaisia mahdollisuuksia työ- ja ryhmätoimintaan. Mikäli olet kiinnostunut liittymään iloiseen joukkoomme, ota rohkeasti yhteyttä! Sivun alta löydät yhteystiedot.

Tervetuloa mukaan!

Työvalmennuksen esimies

Anna Vironen
Puh. 050 313 6513
anna.vironen(at)viadia.fi

Yksilövalmentaja

Päivi Holma
Puh. 050 412 5114
paivi.holma(at)viadia.fi

Esimerkkejä työaloistamme

ViaDia-tori

Asiakaspalvelu on ilomme! 

ViaDia-torilla harjoittelemme ja hiomme asiakas- ja kassapalvelutaitoja, somistusta sekä myymälän järjestelyä. Meillä voi halutessaan suorittaa liiketoiminnan perustutkinnosta osia kuten työyhteisössä toimiminen ja asiakaspalvelu.

Lajittelu / vastaanotto

Tarpeettoman tavaran uusi mahdollisuus!

Lahjoitustavaran vastaanottotiimissä lajittelemme, arvioimme ja hinnoittelemme tuotteet ViaDia-torille myyntiin.

Käsityö

Vain mielikuvitus on rajana!

Ideoimme ja valmistamme kierrätysmateriaalista ViaDia-torille myyntiin mitä ihanampia käsityö- ja pajatuotteita.

Siivous / huolto

Puhtaus on turvallisuutta!

Huolehdimme yhteisten tilojemme ylläpitosiivouksesta.  Siivoustiimissä voi halutessaan suorittaa puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan tutkinnonosia esim.  asiakaslähtöisten puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen tuottaminen.

Ruoka-apu

Ettei yksikään leipä menisi hukkaan!

Ruoka-aputiimissä vastaanotamme kauppojen hävikkiruuan, jonka jälkeen se punnitaan, lajitellaan ja pakataan ruokakasseihin.  Siisteyden ja hygieenisyyden huomiointi on meille kunnia-asia.

Keittiö

Täydellä vatsalla työ sujuu mukavammin!

Huolehdimme talon väen muonituksesta aamupalalla ja lounaalla ruoan valmistamisen, leivonnan tiskauksen ja puhtaanapidon merkeissä. Soppakirkon toiminta mahdollistuu myös keittiötiimimme toimesta.

Kuljetus

Iloisella mielellä kaikkien työtiimien palveluksessa!

Noudamme kaupoilta hävikkiruuan ja hoidamme ruoka-avun kuljetuksia Ikurin lähiötalolle ja Kangasalan toimipisteelle. Lisäksi noudamme ViaDia-torille tulevia lahjoitustavaroita ja toimitamme myytyjä tuotteita asiakkaille.

Rakennus- ja kiinteistötiimi

Jokapaikan höylät!

Teemme erilaisia kiinteistöhuollon tehtäviä, pienimuotoisia remontteja, sekä puisien käyttöesineiden valmistusta kierrätysmateriaalista myyntiin ViaDia torille. Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinnosta mahdollista suorittaa osia, esim. piha- ja ulkoalueiden hoitaminen, asiakaslähtöisten puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen tuottaminen.

Tori.fi -tiimi

Aarteenmetsästäjät!

Kuvaamme ja hinnoittelemme arvokkaammat lahjoitustavarat nettimyyntiin (tori.fi). Lisäksi tehtäviimme kuuluu asiakaspalvelua puhelimitse ja sähköpostitse, myytyjen tavaroiden ja tuotteiden paketointia ja postitusta.