Kuntouttava työtoiminta ja sosiaalinen kuntoutus

ViaDia Pirkanmaalla voit osallistua kuntouttavaan työtoimintaan tai sosiaaliseen kuntoutukseen rohkaisevassa ilmapiirissä, jossa kaikki ovat yhtä arvokkaita ja jossa on tilaa erilaisuudelle ja yhdenvertaisuudelle. 

ViaDia Pirkanmaa ry on turvallinen ympäristö työelämän taitojen oppimiseen. Osallisuutta vahvistavaa ja valmentavaa kuntouttavaa työtoimintaa sekä sosiaalista kuntoutusta toteutetaan työpajaympäristössä eri tiimeissä. Jokaisessa tiimissä on alan tunteva työvalmentaja ja mahdollisuuksien mukaan myös apuohjaaja, jotka perehdyttävät työtoimintaan ja turvallisuusohjeisiin, antavat henkilökohtaista ohjausta ja neuvontaa eri työtehtävissä sekä antavat tukea yhdessä yksilövalmentajan kanssa tulevaisuuden suunnitelmia laadittaessa.

Tarjoamme monenlaisia mahdollisuuksia työ- ja ryhmätoimintaan. Mikäli olet kiinnostunut liittymään iloiseen joukkoomme, ota rohkeasti yhteyttä!

Työvalmennuksen esimies

Anna Vironen
Puh. 050 313 6513
anna.vironen(at)viadia.fi

Yksilövalmentaja

Päivi Holma
Puh. 050 412 5114
paivi.holma(at)viadia.fi

Työalat

ViaDia-tori

Asiakaspalvelu on ilomme! 

ViaDia-torilla harjoittelemme asiakaspalvelutaitoja, somistusta sekä myymälän järjestelyä. Voit halutessasi suorittaa liiketoiminnan perustutkinnosta osia.

Lajittelu

Tavaran uusi mahdollisuus!

Lahjoitustavaran vastaanottotiimissä lajittelemme, arvioimme ja hinnoittelemme tuotteet ViaDia-torille myyntiin.

Käsityö

Vain mielikuvitus on rajana!

Ideoimme ja valmistamme kierrätysmateriaaleista ViaDia-torille myyntiin mitä ihanampia käsityö- ja pajatuotteita.

Siivous

Puhtaus on turvallisuutta!

Huolehdimme yhteisten tilojen ylläpitosiivouksesta. Voit halutessasi suorittaa puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan tutkinnonosia.

Ruoka-apu

Hävikkiruoka jakoon!

Vastaanotamme kauppojen hävikkiruuan, jonka jälkeen se punnitaan, lajitellaan ja pakataan ruokakasseihin. Siisteys ja hygieenisyys on meille kunnia-asia.

Keittiö

Työ sujuu täydellä vatsalla!

Huolehdimme talon väen muonituksesta aamupalalla ja lounaalla ruoan valmistamisen, leivonnan tiskauksen ja puhtaanapidon merkeissä.

Kuljetus

Työtiimien palveluksessa!

Noudamme kaupoilta hävikkiruuan ja hoidamme ruoka-avun kuljetuksia Ikurin lähiötalolle ja Kangasalan toimipisteelle. Lisäksi noudamme ViaDia-torille tulevia lahjoitustavaroita ja toimitamme myytyjä tuotteita asiakkaille.

Kiinteistöhuolto

Jokapaikan höylät!

Teemme erilaisia kiinteistöhuollon tehtäviä, pienimuotoisia remontteja, sekä tuotteiden valmistusta kierrätysmateriaaleista ViaDia-torille. Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinnosta mahdollista suorittaa osia.

Tori.fi

Aarteenmetsästäjät!

Kuvaamme ja hinnoittelemme lahjoitustavaraa nettimyyntiin (Tori.fi). Lisäksi tehtäviimme kuuluu asiakaspalvelua puhelimitse ja sähköpostitse, sekä myytyjen tuotteiden postitusta.