Koronavirus ja ViaDia Pirkanmaa

Koronaviruspandemia vaikuttaa monin eri tavoin ihmisten normaalissa arjessa. Myös ViaDia Pirkanmaa ry:n toimintaa mukautetaan ajankohtaiseksi siten, että mahdolliset tartunnat saadaan pidettyä mahdollisimman vähäisenä. Niin päivätoimintaan, ryhmiin ja kuntouttavaan työtoimintaan osallistuvilta, kuin työntekijöiltämmekin edellytämme maskin käyttöä, ja olemme tehostaneet käsienpesun ja käsidesin käyttöä, sekä yleisen siisteyden tärkeyttä. Tiedotamme mahdollisista koronaviruspandemian aiheuttamista muutoksista Ajankohtaista -sivulla, sekä Facebookissa.

ViaDia-torit

ViaDia-torit palvelevat tällä hetkellä asiakkaita normaaliin tapaan. Työntekijämme käyttävät maskeja ja myymälöissämme on tarjolla maskeja ja käsidesiä myös asiakkaille. Olemme myös tehostaneet myymälöidemme siisteyttä, jotta voimme tarjota asiakkaillemme turvallisen ympäristön lahjoituksille ja ostoksille. Tervetuloa torille!

Soppakirkko:

Monille tuttu soppakirkko on tällä hetkellä tauolla koronavirusepidemian vuoksi, jotta voimme pitää tartunnat ja tartuntariskin mahdollisimman pienenä. Ilmoitamme myöhempänä ajankohtana tarkemmin, kun kaikille avoin soppakirkko palaa tauolta.

Ruoka-apu

Ruoka-apua tarvitsevien ihmisten auttaminen on meille koronaviruspandemiasta huolimatta tärkeää. Ruokajaossa kiinnitämmekin turvavälit huomioiden erityistä huolellisuutta myös elintarvikkeiden ja niitä käsittelevien työntekijöiden hygieniaan, jotta ruoka-avun tarjoaminen apua tarvitseville on turvallista.

Takaisin