ViaDia-torit

ViaDia-torit ovat lahjoitustavaratoreja, jonka tuotot käytetään paikalliseen lähimmäistyöhön, kuten ruoka-apuun. Ostamalla toreiltamme tai lahjoittamalla vanhoja huonekaluja ja vaatteita olet mukana tukemassa paikallista hyvinvointia.

Torimme laajasta valikoimasta löytyy vaatteita kaiken ikäisille ja kokoisille. Monipuolisen vaatevalikoiman lisäksi myynnissä on huonekaluja, sisustustuotteita, astioita, mattoja, leluja, pelejä, kirjoja ja paljon muuta mielenkiintoista, viikoittain vaihtuvaa tavaraa edulliseen hintaan!

Tarjoukset löytyvät parhaiten Facebook-sivuiltamme sekä Instagramista. Kannattaa tykätä ja seurata meitä! Osa myymälämme tuotteista on myynnissä myös Tori.fi-sivustolla. Lahjakortin meille voi ostaa Puutarhakadun myymälästä.

Ostamalla meiltä ja lahjoittamalla meille tuet ViaDia Pirkanmaa ry:n toimintakeskusta, joka tarjoaa kuntouttavaa työtoimintaa ja muuta tukea mm. pitkäaikaistyöttömien ja vähäosaisten auttamiseksi. Kirpputori-myymälä on yksi kuntouttavan työtoiminnan työpisteistä, jossa on mahdollista harjoitella arjessa tarvittavia elämänhallintataitoja ja päästä kiinni työelämään.

Jos lahjoitat tavaraa, joka vaatii kuljetusta, ota yhteyttä:
050 513 9609

Torilla tavataan!

Myymälät

ViaDia-tori Tampere

Puutarhakatu 17
33210 Tampere

ViaDia-tori Kangasala

Artturintie 14
36220 Kangasala