Auto

ViaDia Pirkanmaa ry:n kuljetustiimi hakee apuohjaaja/kuljettajaa. Työtehtäväviisi kuuluu mm. ruoka-aputyön kuljetukset ja ViaDia Torin myymälän kalusteiden haku sekä toimittaminen. Lisäksi huolehdit kuljetuksen ja tehtäväjakojen suunnittelusta työvalmentajan opastuksella ja myöhemmin mahdollisimman itsenäisesti. Odotamme sinulta hyviä asiakaspalvelutaitoja puhelimessa ja asiakaskohteissa. Arvostamme kuljetusalan työkokemusta, koulutusta ja paikallistuntemusta. Kokemus isojen pakettiautojen ajamisesta kaupunkiympäristössä on eduksi. Tehtävässä vaaditaan myös hyvää fyysistä kuntoa. Ehdoton vaatimus on B-ajokortti ja 100 % palkkatukioikeus.

Apuohjaaja/kuljettaja työskentelee kuljetuksen työvalmentajan alaisuudessa. Työ aloitetaan vähintään kahden kuukauden työkokeilulla, jonka aikana sinulla on mahdollisuus suorittaa työssä tarvittavat korttikoulutukset. Kuljetuksen työvalmentaja ja Työstä osallisuuteen -hankkeen valmentajat ovat tukenasi työkokeilun ja palkkatuetun työsuhteen ajan. Tarpeen mukaan voit suorittaa osatutkintoja, lisätä työnhaun digitaitoja ja osallistua hankkeen työhakupajoihin. Onnistuneen työkokeilun jälkeen solmit määräaikaisen työsuhteen 5/10 kk. Työaikasi on 25 h/viikko, ma-pe pääsääntöisesti klo 8.00-13.00 välillä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää; Kuljetuksen työvalmentaja Tapani Huotari 044 721 0202 tapani.huotari(at)viadia.fi Työstä osallisuuteen hankepäällikkö Päivi Holma 050-412 5114 paivi.holma@viadia.fi